2016. március 26., szombat

Részletes kritika #5- Egy zombi naplója

Sziasztok! :)
Egy újabb elkészült kritika. Mivel ez is emailben rendelt kritika, előbb kell elkészítenem (a következő már a chatben rendelt lesz).
Cím: Egy zombi naplója
Író: Dominique Know
Történet

Első benyomás
A fejléc szép nagy, a blogod felét ellepi.  A betűk nagyságán javítanék, mert így túl kicsi (számomra). Ha valaki szeretne beleolvasni, ne kelljen nagyítót vennie, ahhoz a pár sorhoz! Nem kell óriásira átállítani, csak egy kicsit megnagyobbítani, hogy ne fájduljon meg az olvasó szeme.

Cím
Egy zombi naplója. A cím elég egyértelmű. Nem bonyolult, nem olyan, aminek nincs értelme, vagy ami minden bloghoz illik. Tökéletesen egyszerű ☺☺☺.

Történet
Az eddig olvasottak alapján a történet egy olyan emberről szól, aki lassan zombivá válik egy gyógyszertől. Sok mindent olvastam már, de ilyen történetet még biztos nem! Ez más, mint a többi, egyszóval különleges. Ha egy könyvesbolt polcain látnám ezt a könyvet, nem biztos, hogy megvenném, de az biztos, hogy addig furdalna a gondolat, míg el nem olvasom. Szerintem mindenképp folytasd, mert nagyon tehetséges vagy, és a történeted is nagyon jó.

Üdvözlet/ fülszöveg
Beaumont városában az egyik helyi cég nagy bejelentést tesz, miszerint megalkottak egy gyógyszert amivel a szív és az érrendszerek betegségeit képesek lesznek teljes mértékben gyógyítani. A kísérleti program megindul, több beteg is megkapja a SWAP program keretein belül a szert, amely egy új élethez vezet. Csakhogy az új élet nem egészen olyan, mint amilyennek gondolták. Valami balul sül el... Véletlen lenne? Vagy valami más dolgozik a háttérben? Egyáltalán túlélheti valaki a zombiapokalipszist?
Ezek az oldalak a BNH-Heart Clinic orvosírnoka, Dominique Sierra naplójából származnak.
Bejegyzések egy zombi naplójából...
A fülszöveg nagyon jó, felkelti az olvasó érdeklődését. Egy dolog nem tetszik, az a szöveg végén lévő kérdésáradat. Ezen kicsit csiszolnék! Az utolsó kérdés számomra felesleges, elég az első kettő (sőt sok is :D).

Helyesírás
A helyesírásod nem vészes, de azért van mit rajta javítani. A nagyja szerintem elírás...
Pl.: neonzöld (helytelen)- neon zöld (helyes)
egyszercsak- egyszer csak

Kinézet

Fejléc
A fejléced szép (a nagysága tökéletes), de valahogy semmilyen. Ha ránézek, rögtön elfelejtem a részleteket, mert ilyenek nincsenek is. Megnéztem a másik fejlécet (az oldalsót) és sokkal szebbnek találom, a részletek miatt.
Design
A design szép és egyszerű, nincsenek vele bajok. Egyedül egy dolog szúrja a szemem: a chat. Ennyire eltérő színeket még nem láttam! Rettenetes! Ha nem is tudod úgy beállítani, hogy illjen a blog színeihez, akkor legalább állítsd be átlátszóvá, úgy biztos jó lesz. Más hibát nagyon nem találtam!

Extrák
-

Összegzés
A blogodban nagy lehetőségeket látok! Ha lenne egy jó trailered, egy szebb fejléced (és egy jobb chated :D), a blogod tökéletes lenne!

TOVÁBBI JÓ BLOGOLÁST!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szablon wykonała Sasame Ka z Ministerstwo Szablonów
CREDITS
Png